• 11
    -"çekirgenin tökezlemek bilmeyen sıçrama serisi"nin sonlanmasını dilediğim maç.

    beşiktaş tabiri caizse son 3 lig maçında bala göte, çekirgenin sıçradığı gibi sıçrayarak 9 puan çıkardı. bol bol 1-0'lık kazanmalar, bu kazanmaların duraklamalarda ya da son dakika gelen gollerle falan olması, beşiktaş'ın aslında profili düşük rakiplerine karşı bile çok zorlanması (kayseri - rize vb.) ancak buna rağmen kayıp vermemesi...

    işin içine adalet mevhumu dahil olacaksa, "bok atmak" olarak nitelemeyin, başakşehir'e söyleyebileceğim hiçbir şey yok mesela, adamlar çatır çatır geleni geçeni tokatlıyorlar, ancak beşiktaş öyle değil...

    gençlerbirliği cidden zor ve dişli bir ekip, biz de zor yendik kendilerini ancak hak ederek kazandık...

    bu maç aslında son zamanlarda ciddi tökezleyen ancak aboubakar'ın düzelmesiyle + yönlü ivme kazanan beşiktaş'ın "gerçekte ne olduğunu" gösterecek nitelikte bir maç.

    eğer beşiktaş bu maçta da bir şekilde kazanmayı başarırsa bu sene şampiyonluk yarışını sonuna kadar devam ettirecek durumda olduğunun ilanını yapacaktır.

    ancak eğer beşiktaş bu maçta kaybeder ya da berabere kalırsa, beşiktaş ile ilgili "yanıltıcı perde" kalkar, aslında beşiktaş'ın şu ana kadarki 6 galibiyet 2 beraberlikten oluşan serisinin içinde şans faktörünün ne kadar etkili olduğu ayyuka çıkar.

    kendi adıma şunu net söyleyebilirim, beşiktaş aslında bu sene iyi değil, onları ayakta tutan tek faktör türkiye'nin en iyi hocasına sahip olmaları, yani şenol güneş... ancak o faktör bu takımı sonuna kadar rekabet içinde tutmaya yetmez diye düşünüyorum.

    bir yerde tekerleri patlayacak, bu yerlerden birisi gençlerbirliği olabilir, tabi ibrahim üzülmez eski takımına bir güzellik yapma eğiliminde olmazsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın