• 4
    yıllarca heyecanla takip ettiğim ligin kendi adıma fazlasıyla heyecan verici sezonudur. bunun da sebebi tabi ki dallas cowboys.

    bu sene benim bizzat stadyumda izlediğim daha sezon öncesi hazırlık maçında, tony romo'nun sakatlığıyla sezon gitti derken bir anda dak prescott diye draftın 4. turunda seçilmiş bir adam çıkıverdi ve takımın çehresi bir anda değişti. aslında dak prescott'ın ortaya çıkışı da bir anlamda şans oldu çünkü kellen moore'dan sonra ikinci yedekti ve moore'un sezon hazırlık kampında ayağını kırması bir anda dak'ı qb pozisyonunda takımın başına getirdi. ve geliş o geliş.

    draftın 4 numarası olan ve lise döneminde bir atletizm engelli koşucu olan ezekiel elliott gelmiş geçmiş en iyi running back'lerle kıyaslanmaya başlandı bile. şu an için gerçek anlamda ligi domine ediyor aslanım benim.

    aslında dallas kesinlikle ama kesinlikle romo'nun dönüşünü beklemiyor. bugün nowitzki bile romo mu prescott mu sorusuna cevap veremedi. hatta başkanlık yarışında son düzenlenen tv programında hem hillary clinton'a hem de donald trump'a bu soru soruldu.

    her ne kadar kimsenin buna net bir cevabı olmasa da amerikaların bir lafı var: don't fix it if it is not broken!

    harika giden bir takımda her ne kadar çok sevsem de bu sene romo biraz beklesin.

    son olarak da gelecek hafta savunması gayet iyi olan ezeli rakip philadelphia eagles karşısındayız. en son green bay packers maçından önce packers'ın rush savunmasında ne kadar üstün teknolojiye sahip olduğu yazılıp çiziliyordu. zeke elliot nasıl onlarından içinden geçtiyse yine benzerini bekliyorum.

    bu sene o sene inşallah. america's team is finally back!
App Store'dan indirin Google Play'den alın