• 24
    türk markalarının kurumsallaşamama probleminin yegane örneklerinden biri olan gsstore'un en önemli şubelerinden biridir.

    21 ekim tarihinde 21:30 saatlerinde kuzenime dersimspor maçına bilet almak için buraya gittim. 15 dk süresince yaşanılan birkaç olaya değinmek istiyorum.

    -21:30 olmasına rağmen onlarca insan makineden bilet almış sırasını bekliyordu. ve hiçbir uyarı yazılı olmadığı halde 21:50'de biraz sonra resmini paylaşacağım arkadaş, 10:00'dan sonra biletiniz de olsa işlem yapılmayacağını bildirdi. yarım saattir o kadar insan boşuna bekliyormuş. normalde bir firmada makineden sıra alan herkese işlem yapılması gerekir. işlem yapamayacaksan sıra alımını durdurursun. kimsenin mesai saatleri dışında ekstra zorla çalıştırılsın istediğim yok ancak onlarca kişi de yapılmayan bir bilgilendirmeden ötürü yarım saat orada beklemek zorunda değil.

    -başkası adına bilet alma durumu. bundan yaklaşık 1 hafta önce kuzenim benim tc kimlik numaramı vererek bu şubeden bilet almıştı. ancak resmini paylaşacağım bu arkadaş başkası adına passolige bilet yüklenemeyeceğini belirterek bekleyen insanları eli boş gönderdi. eğer gerçekten böyle bir uygulama varsa bu her zaman uygulanmalıdır. çalışanın kafasına göre değişmemelidir. bu benim değil, size bileti veren arkadaşın problemi diyip insanları başından atamazsın. sen orada bir kurumu temsil ediyosun ve insanlara doğru uygulamayı düzgün bir şekilde ifade ederek azarlamadan ifade etmek zorundasın.

    -bunun dışında çalışanın siniri, insanları azarlaması, kaba davranışları, suratsızlığı markamızın en önemli şubesine yakışmayacak şekildeydi. kimse kimseyi zorla bir yerde çalıştırmıyor, memnun değilsen ayrılırsın, bunu insanlara yansıtamazsın.

    bunlar sadece benim 15-20 dakikada karşılaştığım sorunlardı. bunun gibi kimbilir ne saçmalıklar dönüyor.

    -gsstore yöneticilerinin bu şubemize daha fazla dikkat ve özen göstermesini öneriyorum. her ne kadar takımıma gönülden bağlı olsam da memnun kalmadığım bir hizmeti almam. senin çalışanların daha çok alışveriş yapılmasını teşvik etmeli, insanların kaçmasını değil.

    http://hizliresim.com/XdZO6k
App Store'dan indirin Google Play'den alın