• 8
    (bkz: #2049373)

    özel mesaj ile küfür edip bunun ifşa edilmesine bozulan yazar. bunu yönetime iletince pek kimsenin takmadığını bildiğim için başlığında yazmamda da bir sakınca yoktur çünkü küfürlü mesajı ifşa etmek yasak değil bildiğim kadarıyla. ama öyle görünüyor ki mesaj ile küfür etmek serbest. açık açık ırkçılık yapan entry'leri yazanlar hiçbir yaptırıma maruz kalmadan sözlükte yazabiliyor. bu konu hakkında da yönetim tarafından tek bir geri dönüş olmadı.

    kendisinin okuduğunu anlamakta sıkıntı yaşadığını düşünüyorum, o yüzden tek tek açıklayayım, belki anlar.

    1. ilk mağlubiyette hocayı göndermeye kalktığımı söylemiş, kovulmasını umduğumu hatta dua ettiğimi falan söylemiş.
    aç tekrar oku kardeş yazıyı. sezon sonuna kadar kalması gerektiğini yazdım. ilk mağlubiyette değil, taa geçen sezondan beri pek bir şey kattığını düşünmüyorum. böyle görünmesinin sebebi mustafa denizli gibi futbol katili birinin ardından gelmesidir. kendisi denizli'den kat kat iyidir. sezon ortasında daha iyi bir hoca bulacağımızı da düşünmüyorum, kalması gerektiğini savunuyorum. ancak gerçekçi olup çok fazla şey de beklemiyorum. takım ite kalka ilerliyor. bir noktada tepe takla gideceğimizi öngörmek kötü niyet değil, gerçekleri dile getirmektir. başarılı olması için elbette destekleyeceğiz zira söz konusu galatasaray. sizin gibi hoca kovulsun diye, başkan gitsin diye takımın yenilgisini isteyecek değiliz. hatta bir şey daha, prandelli zamanında içerde trabzonspor bizi 3-0 yendiğinde maç sonu herkes prandelli istifa diye bağırırken ben yine bağırmadım. kendisini beğenmesem de istifa diyemedim. üzüldüm.

    2. rikerienk'e sneijder'in köylüsü dediğimi falan iddia etmiş.
    valla ben köyde büyüdüm, köylüyüm yani. bu kelimeyi de birilerini aşağılamak için söylemek aklımın ucundan bile geçmez. bunu sözlükte kimlerin kullandığı ise belli. hamza hocaya ne tür hakaretler, küfürler edildiğini burada listelemeye kalksam sığmaz.

    3. yabancı düşmanı demiş, milliyetçi demiş.. ideolojiye bağlamış hoca hakkındaki eleştirimi.
    bunun neresinde milliyetçilik yaptım bilmiyorum ama gayet normal bir şekilde düşüncelerimi yazdım. buradan çıkarımlarda bulunup olayı başka yerlere bağlayıp en sonunda da benim londra'da yaşamamın ironi olduğunu belirtmesi hakkında ne diyeceğimi bilemedim. kendisinin düşüncesine göre benim bruma'yı yedek kulübesine çekip sinan'ı oynatmamız gerekiyor demem lazım ama şu an sinan'dan nefret ediyorum. bruma'nın bir şeyini yalasın sinan, ayağı olabilir, belki bir şeyler kapar. aynı şekilde yasin'i de sevmiyorum. bu kafadaki önyargılar yüzünden yabancı futbolcular eleştirilemez oldu. anında yabancı düşmanı oluyoruz. yerli futbolcuları övemiyoruz, hemen terimci, hamzacı bilmem neci oluyoruz.

    4. sözlüğe laf çakmalarımı, ırkçı yaftamı, nazi dememi, hakaretlerimi de unutmamış.
    valla iyi hatırlıyor ama yanlış hatırlıyor. ben kendisinin nick'ini ilk defa fark ediyorum. kendisi ''arkadasa gunluk hayatta kullandigimiz "sie" kalibini mesaj yoluyla gonderdim ki sahsa veya aileye hakaret olmadan, yazdigina anlik sinir ile tepkimdi.'' yazarak ettiği küfürü aklamak yerine özür dilese iyi niyetli, yanlış anladım diyeceğim ama onun yerine başka konuları önümüze getirip utanmadan saldırmaya kalkıyor. demek ki ırkçılık konusundaki yazım kendisine dokunmuş, ırkçı olmayan bir insanın zoruna gidecek hiçbir şey yazılmamıştı, başka bir yazara cevap olarak yazılmamıştı. kaldı ki benim entry'imden sonra gocunup, ırkçı fikirlerini hakaretlerle süsleyerek giren bir yazar hiçbir ceza almadan yazmaya devam ediyor. sonra buraya gelip 'emre belözoğlu çok rerörö'' demeyelim. çok bir farkınız yok o şahıstan. yönetimin de pek bir farkı olmadığını düşünüyorum artık. bünyesindeki yazarları en iyi şekilde temsil ettiklerini düşünüyorum.

    buradan ne çıkarıyoruz? herkese mesaj yoluyla 'sie' diyebiliriz. üstelik şahsa ve aileye hakaret de yokmuş. ben de kendisine direkt buradan ''sii leytır''* diyorum ve daha fazla muhatap olmak istemiyorum.

    edit: bahsettiği entry'im. (bkz: #2049284)
App Store'dan indirin Google Play'den alın