• 7
    banvit sağlam takım. pota altında vidmar'ın yanına trabzonspor'dan aldıkları kulig ile bu sene güçlü hale geldiler. takım geçen yılki yıldızı moerman'i kaybetmekle birlikte bu yıl yaptıkları yeni transferlerle kısa sürede uyumlu bir yapıya kavuştu. polonya ligi'nden gelen sloven koç filipovski banvit ile kazanacağı muhtemel başarılar ile ikinci bir itoudis vakasına yol açabilir. banvit ligdeki ilk maçında rahat bir oyunla karşıyaka'yı deplasmanda yenerken, ikinci maçta kendi sahasında üstün oyunla darüşşafaka'yı yendi. skyliners'dan yeni transferleri jordan theodore takımın lideri konumunda. skor anlamında takım sıkıştığında ön plana dışarıdan şutları ile çıkıyor. yerlilerden can maxim mutaf darüşşafaka karşısında özellikle üçlük anlamında çok iyi bir oyun çıkardı, bugün dikkat edilmesi gereken diğer isim olacak. filipovski yabancı oyuncu ağırlıklı tercihini kullanıyor, yerlilerde özellikle can'dan yararlanmayı tercih edecektir. banvit pota altında üstünlük kurmaya çalışacak.

    bizim cephede ise ilk problem oyun kurucu mevkisinde. tüm toplar sinan güler'in eline bakıyor. russ bu anlamda takım ile uyumunu azaltarak daha fazla katkı vermeli. özellikle bu yoğun maç programında sinan'ın kişisel çabası ile bir yere gelmemiz zor. diğer cephe ise pota altı. tyus çok iyi ama ikinci bir oyuncu yanına ekleyemiyoruz. banvit bugünkü maçta pota altında bize üstünlük kuracaktır. micov geçen yılı hatırlatan bir performansı inşallah bugün gösterir. schilb'in de katkı vermesi lazım.

    banvit derli, toplu ve güçlü bir takım. bizim taraf ise 2 gün önceki maç yorgunluğuyla birlikte, takım içinde süre paylaşımı ve rol dağılımında sıkıntı yaşıyor. tarafsız bakılırsa maçın favorisi banvit. seyirci desteğiyle inşallah maçı alırız ve takımın özgüveni artar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın