resim
Luis Pedro Cavanda
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Belçika
  • 369
    bazı kanat oyuncuları vardır. hızlıdırlar ve dolayısıyla kontraya yatkındırlar. önde olduğun maçlarda dakika 70-80 gibi oyuna alırsın ve tehlikeli olurlar.

    cavanda da bu oyuncuların bek versiyonu. belki de dünyada bu özelliğe sahip tek bek oyuncusu bile olabilir. sadece fizik gücü ve hızıyla oynayabilen bir adam. top kontrolü, pası ve tekniği vasat. oyunu rakip alana yıktığın maçlarda "büyük takım oyuncusu değilim." diye bağırır. nitekim 22 ekim 2016 galatasaray trabzonspor maçında da bağırdı.

    trabzonspor'da ortalama üstü performans göstermesinin sebebi de buydu. geldiği takım asla oyunu rakip alana yıkabilen bir takım değildi. aldığı toplarla ve bulduğu boşluklarla bindirmeler yapıp sivrildi. fakat burası galatasaray. sen yaratıcı olmak bir kenara önündeki adama pas atamayacak kadar teknik değilsen burada tutunamazsın.

    ilerleyen haftalarda takım skor olarak önde olur, sağ bekimiz yorulmuş olur o zaman oyuna alıp savunmaya direnç katabiliriz. topu ileriye de taşır ama kapanan rakiplere karşı koca bir "hiç" olan oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın