• 8
    yeni formatta 15 tane elit takım ile oynayacağız. bunlardan 8 tanesini altımıza alarak kendimize ilk 8'de yer bulmalıyız. o açıdan her maç altın değerinde. özellikle de iç sahada oynadıklarımız. kızılyıldız her ne kadar inatçı bir takım olsa da geri kalan takımlar içerisinde mütevazi olanlardan biri. bu maçı kesinlikle kazanmalıyız. kazanacağız da.

    ama bu bilet fiyatları olmaz. kız arkadaşımı da getirmek istedim bu maça ama kendisine 40 liralık bilet fiyatını bu maç için harcamak istemedim. cska maçı ile kızılyıldız maçının aynı olmasının hiçbir mantığı yok. kısmetse haftaya fener maçına alacağım o bileti.

    bir not da ultraslan denen bedava biletçilere. ergin hocam işareti verdi. yarın kesinlikle bir taşkınlık olmamalı. aksi takdirde fenerbahçe ile oynayacağımız euroleague 4.hafta müsabakası seyircisiz oynanacak. dikkat edin, etmek zorundasınız. aklı başında taraftarların da sabrı artık size çoktan taşmış durumda. kendilerine çeki düzen versinler. taraftar gruplarını değil armayı düşünmeyi öğrensinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın