• 28
    üç dört defadır denk geliyorum. başta bir dikkatimi çekti, sonra lan dedim fazla duygusal yaklaşıyorum herhalde. sonra dikkat edip izledim. şu ntv'de nebil evren ve ara ara kır saçıyla, dakika skorda maç yorumlan, kahveden 10 adam getirsen beşinden daha az futbolu bilen o adam kadar sinsi ve galatasaray'a alttan alttan giydirmeye çalışan başka bir insan yok.

    rıdvan, mehmet demirkol ve hatta güntekin'den bile daha sinsi bu ikili. ama en çok nebil.

    abi muhabbetler isimler değişmekle birlikte aynen şöyle:

    x: bu akşam bruma harikaydı.
    nebil: bruma bu akşam iyiydi ama şunu şunu şunu şunu şunu şunu ve şunu da yapmalıydı. öyle değil mi x? yani ilk yarıda burnunu karıştırırken gördüm, kenara gidip ellerini yıkamadı mesela.

    x: bu akşam galatasaray taraftarı harikaydı.
    nebil: yani şimdi evet 40 bin kişi gitti ama nasıl gitti, neden gitti, bilet, başka, florya, riva, eto'o'nun iptal edilen golü, arada antalya seyircisinin sesi acayi geldi.

    x: sneijder bugün takımı harika yönlendirdi.
    nebil: evet yönlendirdi ama bilmem kaç maçtır golü yok. keli yeterinde parlamıyor. yani sanki y futbolcuyu pek sevmiyor gibi. sanki trip attı gördüm.

    x: galatasaray bugün takım olarak iyiydi.
    nebil: yani iyiydi ama ne bileyim sanki 15 şut yetersiz gibi. büyük takım diyorsanız en az 45 şut atmanız lazım. 850 başarılı pastan aşağısı bence yetersiz. oyun sadece bruma'nın üstüne yıkılmış gibi.

    x: tolga bu takım için çok şey ifade ediyor.
    nebil: yani x, normal bir futbolcu bence. iyi koşuyor ama çok top kaptırıyor. hep yana ve geri oynuyor. bazen çok heycanlı görüyorum.

    ya böyle gidip tam kafa atmalık, tokatlamalık bir sinsi. bir boku da beğen be adam. yapılan bir olumlu yoruma da evet katılıyorum de.

    not: şimdi burada "hala ntvspor izleyenler" falan diyecekler. evet kardeşim izliyorum. tıpkı normalde birgün ve cumhuriyet okuduğum halde açıp sabah, milliyet, star gibi gazetelerde o nefret ettiğim insanlar neler diyor, halkı nasıl etkilemeye çalışıyor merak ettiğim gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın