resim
Levent Nazifoğlu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:60
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 251
    levent* kardeş biraz ileri gitmişsin. bir tık geri kalsan diyorum. hele saat oniki'den sonra hiç konuşmasan daha mı iyi olur ne! malum karadenizlisin.:)

    galatasaray'ın bu gidişinden kendinize pay çıkarmayın sakın. siz yönetim olarak gölge etmeyin yeter. çünkü bakın takımdan bütün çöpleri bu taraftar gönderdi ve hala da uğraşıyor göndermek için. hem de size rağmen.

    bruma'yı da, riekerink'i de, sneijder'i de bu taraftar kazandırdı takıma. size kalsa bruma çoktan satılmış, sneijder aptalca bir cezayla küstürülmüş ve riekerink altyapıya gönderilmişti.

    uyuşuk ve beyin ölümleri çoktan gerçekleşmiş medya dinazorlarının ağzına bakarak, onların ne kadar çağ dışı kaldıklarını bile farkedemeyerek, h.hamzaoğlu'nu, mustafa denizli'yi, donk'u, sabri'yi, umut bulut'u ve daha nicelerini zengin ederek galatasaray'ı bugünkü borç batağına sokan sizler sakın havalara girmeyin.

    gerçi bu eleştirileri en az hakeden sensin bunu bil ama galatasaray'ın bu iyi gidişini de sakın sadece kendine mal etme. hele diğer yöneticiler gıkını bile çıkarmasın.

    bizim yönetimden tek ricamız, komisyon götürmemeleri ve galatasaray'ın parasını pulunu çöplere yedirmemeleri. gerisini bu taraftar halleder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın