• 1
    gelen talepler doğrultusunda başlığını açmak durumunda kaldığım;
    olağan üstü "dünyadaki tüm spor aktivitelerini izleyebilmeyi sağlayan" zımbırtı.

    öncelikle belirteyim, kodi'nin ve yapısının işleyişine dair herhangi bir illegaliteden bahsedilmediği için şuan bunu yazıyorum, moderasyonumuz, aksi bir durum söz konusuysa bilgilendirsin...

    efenim - kodi - open source home theater - yani "açık kaynak kodlu ev tiyatrosu" adı altında kullanıma sürülmüş bir uygulama.

    ancak kodi'yi özel yapan, içine yüklediğiniz addon'lar aracılığıyla dünyanın herhangi bir yerinde, herhangi bir aktiviteye ilişkin "streaming" kaynağına erişebiliyor olmanız. yani spor yayınıysa spor yayını, 4k filmse 4k film, sinema uygulamasıysa sinema... vs.vs.vs.

    dolayısıyla "şifreli ya izleyemiyorum" dediğiniz ne varsa, kodi addon'larına eriştiğiniz takdirde çatır çatır izleyebiliyorsunuz.

    bu izleme listesine ingiltere premier ligi, la liga, bundesliga, serie a ve hatta tahmin edebileceğiniz üzere lig tv, d-smart ve tivibu gibi platformlar da dahil...

    kurulum ve kullanım hususunda moderasyon sıkıntı çıkartır diye herhangi bir paylaşım yapamıyorum şu aşamada. *
    ancak internette bu uygulamayı nasıl kullanacağınız ve kaynaklara nasıl erişeceğiniz hususunda yeterli bilginin de bulunmadığını belirtmek durumundayım.

    ilginçtir ki google'layıp kodi'lenemiyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın