• 6
    pleiss ve dentmon yabancılardan dışarda kalan isimler. muhteşem bir oyun beklemiyorum takımdan ama önümüzdeki kızılyıldız maçına biraz daha ümitli bakmamızı sağlasınlar yeter.
    sokak basketbolcusu russ smith'in biraz daha yavaş basketbol oynaması, topun değerini bilmesi gerek. vladmir micov 1 aylık sakatlığın ardından yavaş yavaş elini ısındırmalı ki bence en çok ihtiyaç duyacağımız isimlerin başında sezon içinde. austin daye hücumda nba adımlarından vazgeçip savunmada az da olsa el göstermeli fizik olarak hiç yeterli değil caydırıcılığı yok. alex tyus sezona en iyi başlayanlardan bütün enerjisini sahaya yansıtıyor aynen devam. thompson ise tam bir ribaund canavarı olarak gözüküyor. hücumda sayı katkısına çok ihtiyacı olmayan bir takımız bütün enerjisini savunmaya yansıtabilir özellikle inanılmaz ribaund sıkıntısı çekiyoruz o konuda yardımcı olmalı.
    kazansak da kaybetsek de şu an ki görünüme göre sürpriz olmayacak bir karşılaşma oynayacağız. umarım imparator direkt kızılyıldız maçını değil bu maçıda düşünmüştür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın