• 53
    (bkz: sezonun en kritik maçı)

    şaka bir yana gerçekten çok önemli maç.

    kaybedersek çok büyük şeyler kaybetmeyeceğiz. ancak kazanırsak çok büyük şeyler kazanacağız. ilk olarak iç sahada kazanarak başlayacağız. hem de çok zorlu bir rakibe karşı başaracağız. ikincisi, takımın kendine olan inancı artacaktır. belki şu an bir çok oyuncunun düşüncesi "ilk 8 i zorlayan bir takımız" iken, gelecek bir galibiyet "biz ilk 8 in favorilerindeniz, hedefimiz genel sıralamada ilk 4 bitirmek" algısıyla değişebilir. sonuncusu ve bence en önemlisi, taraftarın göstereceği ilgi ve inanç. inanın bana şu maçtan çıkacak bir galibiyet taraftarı inanılmaz ateşleyecektir. ertesi günü bile 300-400 kombine birden satılabilir. gelecek 2-3 maçın da dolu tribünlerde oynanacağı kesinleşir.

    maç hakkında da bir şeyler söylemek isterim. maçın kilit ismi belli. teodosic. oynasa da oynamasa da en mühim isim o olacak. uzun süredir maç yapmamış bir teodosic'i aslında ben sahada görmekten çekinmiyorum, aksine yararımıza bile olabileceğine inanıyorum. çünkü teo'nun yokşuğunda aaton jackson gayet iyi oynuyor. hem onun ritmini bozulacağını, hem de teodosic'in ilk günden iyi katkı verebileceğini düşünmüyorum.

    bizim için en kritik isimler dentmon ve daye olacaktır. tecrübesi ve bu maçlardaki performansı sayesinde dentmon kitlendiğimiz zamanlarda hücumun anahtarı olacaktır. daye ise hem dış şutları hem de içerdeki temiz oyunuyla büyük işler yapacağına inanıyorum.

    son olarak, şu takımı, hocamı, galatasaray'ı seven herkes maça gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın