• 22
    şu an euroleague'in en iyi oyuncusu kendisi desek karşı çıkan olmaz sanırım. nba'e gitmeden önce potansiyeli yüksek bir oyuncuydu. valencia'dan ayrılıp san antonio spurs'e gittiğinde, tarihin gördüğü en iyi takımlardan birinde az da olsa süre almayı başardı. bu süreçte oyununu muazzam geliştirse de aldığı kısa süreler onun için yeterli olmadı ve cska'nın teklifine evet diyerek avrupa'ya geri döndü.

    başlarda teodosic gibi bir süper starın yanında ön planda olmasa da zamanla herkesin saygısını kazanarak takımın direksiyonunu ele almayı başardı. sonra cska yıllardır süregelen kırılganlığını aşıp çok daha güçlü bir takım haline geldi ve geçen sene yıllardır bekledikleri euroleague şampiyonluğunu kazandılar. direksiyon teodosic'de kalsaydı muhtemelen hala fenerliler tarafından kafamız şişiriliyordu.

    buradan bizim maça bağlayacaktım ama de colo ve teodosic'i mevcut kadroyla savunmamız çok zor. o yüzden fazla söyleyecek bir şey yok. tek çaremiz maç boyu topa baskı yapmak gibi duruyor. göksenin'in sürelerini iyi ayarlamak lazım. topun mümkün olduğunca de colo da değil de teodosic de kalmasını sağlamalıyız. ha onun da 30 atmayacağının garantisi yok gibi ama en azından de colo kadar tüm takımı oynatamıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın