• 1
    daçka'nın formatı değişen euroleague organizasyonundaki ilk maçı. saat 22:00'de başlayacaktır. euroleauge'i şifresiz yayınlayacak kanal henüz belli olmadığından maç lig tv 3'den canlı yayınlanacaktır.

    david blatt'ın gelişi ile birlikte daçka hem oyuncu kalitesi hem de oyun düzeni anlamında büyük mesafe katetti gözüküyor. hazırlık maçlarında 11'de 11 yaptıktan sonra kendi sahasındaki tofaş maçında da iyi bir oyun ortaya koydu. eksik yanı ise ilk maçta takım savunması gözüktü o da zamanla daha iyiye gidecektir.

    kızılyıldız cephesinde yeni transferlerden efes'den de tanıdığımız milko bjelica eski takımına karşı forma giyecektir. panathinaikos'dan ognjen kuzmic ve eski oyuncularından charles jenkins kızılyıldız'ın diğer önemli transferleri diyebiliriz. takımın geçen sezonki önemli oyuncularından pivot maik zirbes ve euroleague en skorer 2. takımına seçilen quincy miller maccabi tel aviv'in yolunu tuttu. ülkemizde forma giyen kinsey takımdan ayrılırken, pazar günü daçka'ya karşı etkili oyun ortaya koyan vasilije micic de ülkemizde tofaş'a transfer oldu.

    kızılyıldız deplasman anlamında farklı atmosfere sahip. genç oyuncuları iç sahada daha iyi hava yakalayıp dış şutlarla etkili olabiliyor. fakat kadroları karşılaştırınca daçka önde gözüküyor. blatt geri dönüşünü galibiyetle süsleyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın