resim
Ahmet Oğuz Çetin
Görev:Gelişim Direktörü
Takım:Türkiye
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 154
    kim ulan bu adam çıkmış geçen trt sporda diyor ki neden ülkemizde hoca yetişmiyor neden elit hocalar yok. neden hep fatih terim. ulan aç da bir aynaya bak arkadaş. bunu fenerli oldugu için söylemiyorum. bağnaz beyinli olduğu için söylüyorum.

    milli takımlarda fatih terim'in hiddink'in yardımcılığını yaptın. yeri geldi mustafa denizli'nin yardımcısı oldun. bu adamlar elit adamlar. ne öğrendin? yeri geldi fenerbahçeyi emanet ettiler. yeri geri geldi antrenör oldun. ne yaptın bunca zaman. nerede ispat ettin kendini. futbolcuyken götünüze teneke bağlandı. yollandınız ali şen sizi yıllarca kulübe almadı kovduktan sonra.

    hadi türkiye'de hiç bir hoca dan bir şey öğrenmedin. hangi futbolcuyu ülkeye kazandırdın. scouting yaptın mı? maç izlemeye gittin mi? fenerbahçeye veya herhangi bir kulube katkın oldu mu? hangi hocayı örnek aldın. kimin izinden gitmeyi düşünüyorsun pep, kloop? jose? kimden ne öğrendin eyyy oğuz çetin.

    tv'de ahkam kesmek kolay. dişinden tırnağından kopararak gelseydin. yükselseydin. birileri taş mı koydu yoksa tembelliği seçip yorumcu mu olmak istedin. metin tekin rıdvan dilmende futboldan sonra antrenör olmak istediler ama yapamadılar. sonra ikiside çıktı dedi. bunlar bizi aşan şeyler. yorumcu olarak kalmak istedik.

    lan sen ne antrenörlük yapabiliyosun ne de yorumculuk. kime ne katkın oldu. türk futbolu için ne yaptın? varsa daha iyisi gelsin. fatih terim sizi kuyrugunda gezdirmiyo diye ahkam kesiyorsunuz. sen olsan iki günde tenekeni bağlarlardı. amına koyim ağır çekimde konusuyorsun zatenn.

    çok doldum beyler ya. görende kendisini emekli olmuş sir alex ferguson sanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın