resim
Rüştü Reçber
Görev:Gençlik Gelişim Performans Merkezi Çalışanı
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 314
    --- alıntı ---

    büyük bir aciyla sarsildigimiz hain saldirinin ardindan ülke insanimi teselli edecek tek sey dün aksam alinacak bir galibiyetti. ama olmadi. saglik olsun

    --- alıntı ---

    cümleleri ile yazisina baslamis kaleci eskisi.

    simdi sormak istedigim bir sey var. futbol gündemini falan at bir kenara. kardesim bu ülke insani neden ölüm haberlerinden sonra siktiri boktan bir futbol maciyla teselli edilmeye calisiliyor yillardir ? ulan her milli mac öncesi ayni mevzu oluyor, bu teröristler hep bu tarihlere bilerek mi denk getiriyor ? her mactan önce ya da sonra sehitlerimiz icin oynayacagiz, halkimiza moral olmasi icin kazanacagiz geyikleri. abicigim siz hastasiniz yemin ederim. insan cani bir tek bizim ülkede bu kadar ucuz ya. ne bir tören var ne bir anma, futbol macinda sikimsonik bir 3 puan ile teselli olabiliyor bütün ülke.

    bunun bir baska tezahürü de sosyal medya kullanimi. her zaman garip bulmusumdur, anasi babasi veya herhangi bir yakini vefat eden insanlarin bunu facebooktan paylasiyor olmasini. ulan annen öldü hayvan herif, gidip acini yasasana ona buna reklam yapacagina. gidip aglasana bir yerde, ic bir mekanda, derbeder et kendini, kaldirama git bi bok yap ama böyle yapmacik seylere neden giriyorsun?

    bu kadar yapay olmayalim ya. futbol maclariyla, sosyal medya paylasimlari ile hafiflemesin acimiz, yansin canimiz en sert sekilde de degerini bilelim insanlarimizin canlarinin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın