resim
Luis Pedro Cavanda
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Belçika
  • 314
    gamlı baykuşluk yapmak istemem ama 25 yaşından sonra savrukluğunu gidermesi çok çok zor. her şeyden önce adamın top tekniği üst düzey değil, amiyane tabirle "bam güm" oynuyor. bu sebeple as oyuncu olarak oynarsa uzun vadede muhakkak göze batacaktır. oyun zekası da bir yere kadar gelişir, kısacası cavanda'nın düşük maliyete oynayan iyi bir rotasyon oyuncusundan fazlası olması zor gözüküyor.

    bu yaz alınmasını çok istemiştim ama muhakkak takas+para ile alacağımızı düşünüyordum, bu sayede hem elimizdeki çöplerden kurtulacak hem de uygun bir maliyetle eksik olduğumuz iki bölgeye de bir alternatif kazanacaktık (cavanda hem sağ hem sol bekte oynayabiliyor). dursun özbek yönetimi ise polemiğe girmeden direk 1.75 milyon ödedi. bu açıdan cavanda pek faydalı bir transfer olmadı ama yine de süratiyle ve gücüyle bile işe yarayacak bir isim.

    riekerink'in bekleri çok hücuma çıkarmadığını da göz önüne alırsak eksik olduğu yönlerin fazla sırıtmayacağını ve bu sezon ilk 11'e gireceğini umuyorum. ama beklentileri de fazla büyük tutmamak lazım bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın