resim
Claudio Andrés Bravo Muñoz
Takım:Real Betis
Mevki:Kaleci
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Şili
  • 23
    şili milli takımı'nın ve manchester city'nin 1.kalecisi.

    hakkında overrated, balon, sadece pas atıyor, özelliği yok gibi yazan arkadaşlar sadece 1 maçını izlemiş muhtemelen. bu adam barcelona'dayken o kadar formda ve iyiydi ki adamlar ter stegen'i 11 oynatamıyorlardı.

    geçen sene, yani 15/16 yılındaki istatistiklerinin joe hart ile karşılaştırılması: http://gss.gs/JTI.jpg

    görüldüğü gibi tüm istatistiklerde daha iyi. ama en önemlisi; geçen sezon (15/16) claudio bravo en yüksek pas isabet oranına sahip kaleciydi: http://gss.gs/g9P.jpg

    bizde her gelen hocaya bir kere; sabriyi oynat, selçuğu burağı oynat denildiğinden pep'in ayağının tozuyla gelip sistemine uymayan, ve uymakta istemeyen city ikonlarından joe hart'ı kesmesi garip geliyor tabi.

    birkaç önemli hata yapsada maç içerisinde city için çok önemliydi bravo. aşağıda pep başlığında daha detaylı anlatmaya çalıştım.

    (bkz: josep guardiola sala/#2040059)

    bu arada hata yaptığı maç da ingilterede'ki ilk maçı; farklı bir şehir, farklı bir lig, farklı bir takım, manchester city ile ilk maçı, bir united derbisi, takımdaki arka 4lünün oyuncularıyla muhtemelen çok az antrenman yapmış zira takıma katıldığında milli takım arasıydı ve ara bittikten 3 gün sonra city old trafford'a çıktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın