• 6
    öylesine efendi bir camiadır ki mağlubiyeti yediremeyip binlerce taraftar sahaya atlamakta bir beis görmemişlerdir.. bir de o gün sahaya atlayanlar siyasi sebeplerle atladı yalanına sığınıyorlar ki buna kargalar bile güler. o dönemde kuşu zıplatan yine felipe melo olmuştu tabi.

    yine öylesine efendi bir camiadır ki kadınlara oynanan maçta bile küfürden ceza yiyebilecek kadar tıynetsizlerdir. dişiler her hayvanda daha sevimli, daha asil olur ama bu kartalın dişisi bile terbiyesizdir.

    daha güzel efendilikleri de vardır. futbolculara maç karşılığı at vermeyi severler mesela. ne kadar büyük incelik değil mi?

    en acısı da ne biliyor musunuz? efendi insan alçak gönüllü olur, naif olur, ne konuştuğunu bilen insandır. bunlarda ise kibirin bini bin paradır. bir şampiyon olurlar sonra uzay ligini kazanacaklarını iddia ederler. kendi evlerinde galatasaray ile oynayacaklardır, çok rahat kazanırız triplerinde gezerler. ulan formamızdaki yıldızların kare kökünü alsak sizinki kadar yıldız yapıyor. sizi rakip diye muhatap alıp almadığımız meçhul. gidin efendi efendi takılın, ya da türk futbolunun "efendi"si size zaten gerçek büyüğün kim olduğunu mayıs ayında ilan edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın