• 11
    --- alıntı ---

    formula 1 ve motogp yayın haklarını uzun süredir elinde bulunduran saran holding yeni bir spor kanalı için çalışmalarını tamamladı.

    saran holding yönetim kurulu başkanı sadettin saran, katıldığı kristal elma festivalinde spor kanalı müjdesi verdi.

    sadettin saran, "kendi spor kanalımız s sport'u kurduk, rtük'ten yakın zamanda onay bekliyoruz. bunu ilk kez kristal elma'da açıklıyoruz" ifadesini kullanırken, saran holding bünyesinde olan premier lig, nba, formula 1 gibi içeriklerin yer alacağı kanalın kasım ayında yayın hayatına başlayacağını dile getirdi.

    yeni spor kanalı s sport'un yayınlanacağı platformlarla ilgili de açıklama yapan saran, "şimdilik; turkcell, digiturk ve dsmart, s sport'u ilk yayınlayacak platformlar" dedi.

    saran holding'den bugün aldığımız bilgilere göre s sport kanalı 1-2 aya kadar yayınlarına başlayacak.

    bu kanal anlaşması imzalanmış olan turkcell tv plus, digiturk ve dsmart platformlarında birlikte yayınlanacak.

    buradaki en önemli nokta artık formula 1'i izlemek için platformdan platforma atlamamıza gerek kalmayacak. ister digitürk ister dsmart isterseniz turkcell tvplus'tan yarışları canlı olarak izleyebileceksiniz.

    s sport'da formula 1 dışında şu an motor sporlarıyla ilgili başka bir serinin yayını düşünülmüyor. f1 yayınları ise 2017 sezonu itibariyle s sport'ta yayınlanmaya başlanacak.

    aldığımız bilgilere göre bu sezon sonuna doğru 1 yarışın s sport'tan yayınlanma ihtimali de düşünülüyor.

    s sport kanalı platformların spor extra paketlerinde bulunacak. bu paketlerin fiyatları şimdilik 10-15 tl civarında ancak s sport kanalının eklenmesi ile bu fiyatlarda bazı güncellemeler gidilebileceği düşünülüyor.

    --- alıntı ---

    demiş saadettin saran.
App Store'dan indirin Google Play'den alın