• 82
    bu adamı seviyorum. yanlış anlaşılma olmasın tabi. bazen adam söylediklerine kendi bile inanmıyor ama ona rağmen hiç istifini bozmadan konuşmaya devam ediyor. kaç kere göt oldu ona rağmen yine aynı şeyi savunur. büyük eğlence bu adam. hele fenerbahçe kaybettiyse, fenerbahçe'nin en büyük düşmanı, aziz yıldırım'dan girer, periera'dan, advoakat'tan, futbolculardan çıkar. böyle yayınlarda nefes almadan konuşuyor ya bayılıyorum.

    geçen canlı yayında advocaat volkan şen'e psikolog tutmuş, volkan şen psikolojik tedavi görüyor zaten sorunları vardı demişti. ardından uefa maçı sonrası advocaat basın toplantısı düzenliyordu dick'e volkan şen olayını sordular, bu haberler nereden çıkıyor, bunları çıkaran da yapan da salaktır dedi. ben türkiye'de ki hiç bir hocanın gazetecilere salak dediğini görmedim. daha dün gelen adam medya da ki emre bol kafasına sahip olan insanlara resmen salak dedi. ben ne söylersem oyuncunun yüzüne söylerim dedi. emre bol'da hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya programa devam etti.

    bir ara transfer raporunda konuşuyorlar gökhan gönül'ün beşiktaş ile görüştüğünü cümle alem biliyor. şampiyonadan sonra da beşiktaş'a imza atacağı kesin ama bu adam çıktı hiç bir şey bilmiyormuş gibi, beşiktaş gökhan gönül'ün feneriumdan formasını alamaz dedi. yine dediğiyle kaldı zavallı.

    yine bir gün fenerbahçe puan kaybetmiş van persie filan oynamıyor. bu başladı yine fenerbahçe aşağı yukarı. rvp şöyle böyle. çıktı dedi van persie takımda huzur bozan adam. kimseyle konuşmuyor. tek başına takılıyor. tek başına yemek yiyor. kimse bunu sevmiyor dedi. o günde şener özbayraklı fb tv'ye konuk olmuştu. adam çıktı dedi rvp ile her gün masa tenisi oynuyorum sürekli yendiğim için benimle artık masa tenisi filan oynamıyor dedi. rvp uygarla tavla filan oynuyor. öyle görüntüler de var.

    hamza hamzaoğlu ile şampiyon olduğumuz sezon, bu yayına telefonla bağlandı. dedi fenerbahçeli oyuncular hakemlerden şikayetçi hakemler yüzünden şampiyon olamayacağız bilerek galatasaray'ı şampiyon yapacaklar dedi. o gün de yayında levent tüzemen var. herif çıldırdı. sen dedi niye kafana göre konuşuyorsun. öyle bir şey olur mu? bana böyle saçma sapan şeylerle gelme dedi. emre bol'un yüzüne telefon kapattırdı. bu vitaminsizle tartışmaya bile girmedi.

    yani bu adam çıkar konuşur. sırf dedikodulardan bahseder. onları da zaten kendi uydurmuştur. derbi öncesi samandıradan kemik sesleri geliyor. galatasaray'ı çime gömeceğiz diye futbolcular aralarında konuşuyor der. bir gün çıkar fenerbahçe hiç idman yapmıyor. periera oyunculara idman bile yaptırmıyor. oyuncular hocayı sevmiyor der.

    yine bir gün öfkeli programda konuşuyor diyor ki :) '' ya türkiye'de istikrar diye bir saçmalık uydurmuşlar sürekli bir istikrar lafı dolaşıyor ortalıklarda. 3 maç kaybedeni başarısız olanı anında göndereceksin.'' böyle bir adam işte emre bol.

    fazla ciddiye almayın. aslında tam beyaz futbol'luk adam kendisi. a spor da ciddi ayağına takılıyor ama tam troll kendisi. telegol yorumcusu da olabilir. böyle adamları ciddiye almayın arkadaşlar. çünkü adamı kimse sevmiyor. fenerbahçelilerde galatasaraylılarda beşiktaşlılar da. bence sivil hayatta da pek kimse sevmiyordur.

    bu ve türevleri olan, ahmet çakar, rasim ozan kütahyalı, serhat ulueren, ertem şener vs. gibi adamları ciddiye almayın. bunlar futbolu bildikleri için yorum yapmıyor. işin maymunluk kısmındalar.

    siz ali ece, uğur meleke, ılgaz çınar vs gibi adamları ciddiye alın. sadece futbol konuşanları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın