resim
Luis Pedro Cavanda
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Belçika
  • 303
    sınava hiç çalışmamış bir öğrencinin son gün alelacele çalışma telaşına benzer bir telaşa sahip yeni sağ bekimiz. 24 eylül 2016 beşiktaş galatasaray maçında süre aldığı kısıtlı dakikayı göze almazsak, 2 ekim 2016 galatasaray antalyaspor maçındaki 45 dakika da onu değerlendirmek için henüz yeterli değil. yine de 45 dakika boyunca gözümüze takılan bazı artıları ve eksileri oldu:

    önce eksilerinden başlayayım... top kayıpları konusunda sabri'den daha kötü bir izlenim yarattı. pas tercihleri ve pasın isabeti konusunda sorunları var. oyun görüşü ve takım oyunu çok iyi bir düzeyde gözükmedi. fark ettiyseniz birkaç pozisyonda ondan tek pas bekleyen ve o pası alamayan sinan kendisine tepki gösterdi. defansif açıdan da müdahalelerde gamsız bir hali var. ceza sahasındaki müdahalesi çok kontrolsüzce bir müdahaleydi. hakem panaltı çalmadığı için kendimizi şanslı sayabiliriz. şimdilik gözlemlediğim zaafları bunlardı.

    artılarına gelecek olursak;
    ikili mücadele kaybetse dahi geriye dönüp rakibi bozabilecek bir sürate sahip. geriye adam kaçırma konusunda sıkıntı yaşatmaz. bunun yanında teknik bir oyuncu, pas konusunda kendisini geliştirebileceğini düşünüyorum. ligin ortalama olarak kısa takımlarından birisi olduğumuzu ve uzun boylu oyuncu ihtiyacımızı düşünürsek boyu da "+1 uzun oyuncu" olarak yazılabilir. sık sık bindirmesi ve yaşı itibariyle iyi bir kondisyon yüklemesinden sonra sağ kanatta bir dinamoya sahip olabilme potansiyalimiz oldukça yüksek duruyor. gelişimini maç maç gözlemleyip yorumlarımı eklemeye devam edeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın