resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11845
    kendisine karsi bazi kesim tarafindan duyulan bu denli nefreti anlamiyorum. hadi bunlardan bir kismi, takintili oldugu teknik direktorun kovulmasini aradan gecen 3 seneye ragmen kabullenemediginden ve bu adamin bu teknik direktor tarafindan istenmedigi algisiyla (ki hani o bile hep algi ve iddia olarak kaldi. sneijder defalarca terim ile aramda sorun olmadi dedi maksat laf olsun torba dolsun) bu adamdan nefret ediyorlar. bu nefret sayesinde kac yildir takimda el freni olan oyuncular (yan pas selcuk, bos kale canavari umut, rizik hamit, orta uzmani sabri) olumune savunuluyor. peki sneijder diger kisima ne etti de bu denli nefret ediliyor?

    eskisi gibi olmasa bile bu sezon dort gole (aksihar maci eren'e orta bir. rize maci eren'e acilan iki orta biri rovesata harika gol digeri de kafayla gelen diger harika gol, etti uc. gecen haftaki besiktas macinda kornerdeki attirdigi gol,bu da dort.) katkisi olan, suan aslinda yapilmasi gereken cok basit, ortayi eren'e acmak olan seyi yapan tek adam. yok kilit pasi yok derecesinde azmis. birader balik hafizani konusturtma, gir yayinci kurulusun web sitesinde orada ozetlere tikla, 2013-2014 sezonunda umut burak ikilisi sneijder'in kac tane asistini heba etti bak. 2013'teki meshur sahaya inilen besiktas macinda burak'a attigi bir tek top vardi, burak karsi karsiya tolga gibi ustun (!) bir kaleciye o golu atamamisti. gecen sene kadikoy'de olcan'a kafa golu attirdi bu adam. olcan lan olcan. 175lik olcan.

    ha soruyorsun niye bu kadar seviliyor, niye bu kadar goygoyu yapiliyor ?

    benim kisisel cevabim su linkte gizli:

    https://www.youtube.com/watch?v=5mptGyC4UA4

    ha simdi diyorsun yok en son attigi golden bilmem kac gun gecti. hagi'nin de en son attigi golden 15 yil, prekazi'nin 25 yil gecti ama biz onlara olan sevgimizden hicbirsey kaybetmedik. iste su yukaridaki gol, o karda kista umitlerin tukendigi, uefa'da guzeldir moduna girildigi, galatasaray'in sezona havlu atti denildigi zaman atilan bir goldu. bu gol sadece juventus kalesine girmemisti ne yazik ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın