2016-17 Türkiye Süper Lig 6.Hafta Maçı
16:00 Türk Telekom Arena
3 - 1
  • 52
    büyük bir aksilik olmazsa gitmeyi düşündüğüm maçtır. gündüz maçlarını her zaman bir ayrı sevmişimdir. gidiş-dönüş problem olmaz, ertesi gün işine gücüne daha rahat gidersin, aileler daha çok ilgi gösterir maça.

    bu maçı nedense kafamda çok rahat oynuyorum. hatta maçı tamamen podolski ve cavanda'nın maç alışkanlığını kazandırması diye nitelendiriyorum. antalyaspor'un zayıf görüntüsü, samuel eto'o'nun kadro dışı olması ile iç sahada bize fazla sorun çıkaramayacaklar gibi görünüyor. yine de her maç zordur ve erken gol gelirse güzel olur, en azından maçın stres seviyesini düşürmesi açısından. bu tip maçları minimum sakatlık ve kart ile bitirip önümüze bakmamız gerekiyor bu sene. şampiyonluk böyle maçlardan geçiyor. karşımızda küme düşme ihtimali olan bir takım var ve bu maçta puan kaybı çok lüks olur.

    bir noktada da yönetimin bilet politikasına değinmek istiyorum. çocuklar ve çiftler için olan kampanyalar, uygun fiyat politikası ve 'bir koltuk bile boş kalmayacak sloganı' ile devam edildiği takdirde bu sezon 30.000 taraftarın altına düşmez bu stad. tebrik ediyorum. jor hocam ve aslanlarına başarılar diliyorum, vurduğunuz gol olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın