2016-17 Türkiye Süper Lig 6.Hafta Maçı
16:00 Türk Telekom Arena
3 - 1
  • 25
    tribünde üşümeden izlemeyi umuyorum. şaka bir yana bizim adımıza kritik bir maç. nedenlerini sıralayacak olursak;

    1. şampiyonluk yarışındaki en önemli rakibimizden deplasmanda aldığımız bir puan bize normalde moral verecekken, maçın gidişatı nedeniyle moralleri biraz bozmuş olabilir. hem bunu telafi etmek hem de topa sahip olma oyununu iç saha avantajı ile iyice alışkanlık haline getirebilmek bizim açımızdan sezonun ilerisi için oldukça önemli.
    2. bu maçın ardından gelecek olan milli takım arasına 3 puan alarak girmek taraftarın takımı izlemeye ve desteklemeye olan açlığını körükleyecektir. hem deplasman hem iç saha maçlarında seyirci sayısını, milli takım dönüşü pozitif etkilemesi çok olasıdır.
    3. kapalı savunmaları açma konusunda bir test daha olacaktır. bu konuda sıkıntı yaşıyoruz maalesef. sadece duran toplar veya hızlı ataklar bu savunmalara karşı silahımız olmamalı. bunu aşacağımız konusunda ümidim var. bu ümit sneijder'in yavaş yavaş forma girmesi sayesinde. onun içinde olduğu pas organizasyonlarında eğer doğru koşular yapılırsa rakibi çözmek daha kolay olacaktır.
    4. takımın kendi evinde ve seyircisi önünde oynayacağı ikinci maç. geçen sene iç saha avantajını pek kullanamadık. takımın aç oyunu ve taraftarın maçın içene bu oyunla daha fazla girmesi sayesinde, iç sahada yenilmezlik serisi inşa edebilmek için kritik bir maç.

    bir kaç madde daha eklenebilir. mesela, sakat oyuncuların kısa sürede olsa oynayarak yavaş yavaş takıma girmesi. ama bunun gerçekleşme ihtimali ne kadar orası belirsiz. bu nedenle bu ve benzeri maddeleri eklemiyorum.

    sonuç olarak tribünden izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum ve çok da farklı kazanacağımızı tahmin etmiyorum.

    vurduğunuz gol olsun aslanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın