resim
Ali Palabıyık
Görev:Eski Hakem
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 152
    son oynanan maçta (bkz: 24 eylül 2016 beşiktaş galatasaray maçı) sergilediği performans bence hiç de basının yansıttığı şekilde iyi değildi. öncelikle şunu söyleyim tamam beşiktaşlı futbolcuların kendilerini yere attıkları pozisyonlarda baskıdan etkilenip aleyhimize faul çalmadı ama zaten o pozisyonlara faul çalsa büyük rezalet olurdu.

    hatalarına gelirsek özellikle ilk yarı beşiktaşlı oyunculara resmen kart göstermemeye yemin etmiş gibiydi. caner, kaç kere yasin’i biçti, olcay’ın bir tek hakeme ana avrat sövmediği kaldı, cenk tosun sayamadığım sayıda kendini yere bıraktı ve en önemlisi ilk yarının son anlarında marcelo denen kasap bana göre bilerek eren’in beline tekmeyi bastı. kırmızı kart olması gereken pozisyonda sarı kart bile verilmedi. ikinci yarıda da talisca’nın yasin’e tokadı ve aboubakar’ın muslera’ya sakatlayıcı şekilde girmesi, devamlı eliyle kart istemesi ve aynı cenk gibi kendini yere atması hakem beyin nedense hiç dikkatini çekmedi.

    bunlara karşın sneijder ve tolga’ya sarı kartlar hiç tereddüte düşmeden gösterildi. bizim lehimize olan tek kart hatası gol sevinci sebebiyle bruma’ya göstermediği karttır.

    bu kadar rakibin kollandığı bir maçın hakeminin iyi maç yönettiğini söylemek kanımca abesle iştigalden başka bir şey değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın