• 416
    kırk yılda bir doğruyu söylemiştir. çıkarı vardır, takımının geriye düşmesiyle psikolojik operasyon yapıyordur vs. ayrı; ama sezon başından bu yana galatasaray'a ve fenerbahçe'ye çalınan düdüklerle beşiktaş'a çalınan düdükler arasında kesinlikle fark var. 3 sene evvel fatih terim'i topu yere vurdu diye tribüne yollatacak kadar ''duruş sahibi'' ali palabıyık, bjk - gs maçında caner, gökhan ve cenk tosun'a yüzüne yüzüne çemkirirken kart vermiyor. sneijder'ın taktik faülüne çat diye kart verirken, quaresma'nın aynı durumdaki faulünü kartsız geçiyor, yetmiyor marcelo'nun ilk yarı biterken eren derdiyok'a yaptığı uçan tekmeyi de geçiştiriyor.

    bir hafta evvel tt arena'da rizepor maçında yaşanan komedi; verilmeyen 3 tane net penaltı, dalga geçer gibi 2 - 0 olduktan sonra çalınan penaltı.

    bu adamı seven galatasaraylı yoktur, bugün beşiktaş'a sallar, yarın işler değişir bize döner. mesele, bizim yönetimin uyanık olması. şu anda yarışta iyi noktada olduğumuz için belki sesleri çıkmıyor; ama uyanık olmaları, bu haftaları bir köşeye yazmaları lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın