resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2719
    futbol hatalar oyunu. elbette bir oyuncu sürekli aynı hatayı yapıyorsa, yetersizse eleştirilsin, gönderilsin ama beşiktaş maçı özelinde stoperlere fazla yükleniliyor bence. şu an ligin en iyi stoperi denilen kjaer' in gaziantepspor maçında takımına yedirdiği golü bir izleyin mesela.

    http://www.ligtv.com.tr/...iantepspor-mac-ozeti

    bence de kjaer chedjou' dan daha iy,i bir stoper ama 24.09.2016 beşiktaş galatasaray maçında hakan-chedjou ikilisi çok iyi oynadı. arkaya bir tane adam kaçırılmadı savunmayı belli bölümlerde önde kurmamıza rağmen. golde ciddi hataları vardı ama hata olmadan da futbolda gol olmaz zaten. biz yan toptan gol atarken hep ''organizasyon iyi, sneijder iyi kesiyor, eren, chedjou iyi kafa vuruyor'' ama biz golü yerken hep stoperler hava topunda yok, yer tutamıyorlar vs. vs.

    sadece bir tahminde bulunuyorum, elimde hiçbir rakam yok ama sanmıyorum ki üç büyükler arasında en çok duran toptan kafa golü yiyen takım galatasaray olsun. tekrar söylüyorum chedjou ve hakan bence de yetersiz ama bunu söylememdeki birinci sebep savunmayı önde kuracağımız için orada daha hızlı bir adam olması gerektiğini düşünmem. daha iyi bir stoper alınsın mı kesinlikle alınsın ama chedjou' nun umut bulut gibi görülmesine ya da 3 senedir bir bok oynamayan selçuk hala savunuluyorken chedjou' ya gömülmesine karşıyım. 3 senede chedjou selçuk gereksizinden daha fazla katkı vermiştir bu takıma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın