resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2699
    --- alıntı ---

    chedjou:"taraftarlardan özür dilerim.bugün takım arkadaşlarımın harika oyununu iki hatamla mahvettim.üzgünüm.gelecek maç daha iyi olacağım."

    --- alıntı ---

    24 eylül 2016 beşiktaş galatasaray maçı bittikten sonra kendisine karşı aşırı öfkeliydim, hala da öyle. bir süre kendisini ilk 11'de olmasa iyi olur. salih dursun'un oynaması bile kabulümdür. ama şu açıklamasıyla chedjou'ya olan öfkem biraz daha azaldı. kimse bu yazdığımı "özür diledi, her şey normale dönmesi lazım." olarak algılamasın. ben bu olaya şuradan bakıyorum, hiç değilse zekamızla alay edip "hata falan yok, saha şartları, algı operasyonu vs." diyerek kafa ütülemedi, çıkıp hatayı üstlendi, yediğimiz 2 golün de sorumluluğunu açıkça aldı. sorumluluğu zaten mecburen almak zorundaydı diyen arkadaşlar olabilir, onlar için de aşağıda başka bir stoperimizin yaptığı bir hatadan sonraki açıklamasını koydum. bu yüzden chedjou'ya bugünlük sinirleniyorum, haftaya unutacağım. diğer stoperimizin yaptığı vurdumduymaz açıklama da kendisini her gördükçe aklıma gelecek.

    --- alıntı ---

    astana'da oynanan maçta yaptığı hata ile ilgili bir soru sorulan ve avrupa ligi'ndeki hedeflerinin ne olabileceği konusunda görüşlerini söyleyen semih kaya, "astana'da yaptığım o saha koşullarında bir verilen bir karardı ve hata değildi. sonra benim üzerime bir algı oluşturuldu.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın