• 162
    rakipler artık çözmeye başladılar bazı sabitleşen taktiklerimizi. ilk 5 hafta leblebi gibi duran gol topu atarken, son 2-3 maçtır bütün ortalarımıza rakiplerimiz kafayı vuruyor. sağ el kaldırıldığında nereye atılacağını artık rakip defans deşifre etti ama biz neden şifreyi değiştirmedik 3 maçtır, ben onu anlayamıyorum.

    ilk 45 dakikada yoğun prese maruz kalıp, rakip kendi sahasına gömüldüğünde kilitleniyoruz. malesef bu kadar basit işte. kasımpaşa, eskişehirspor, sturm graz ve ankaragücü maçlarının ilk devreleri birbirlerinin tıpatıp aynısı. birinde atmışız, birinde yemişiz bişey değişmiyor.

    arda formsuz... olabilir,
    keita yoktu...olabilir,
    stoper ikilimiz tutmadı...olabilir,
    nonda bu sefer kurtaramadı...olabilir.

    şampiyonluğu tepsiyle önümüze sunacak değillerdi elbet. rijkaard'ın bu maçtan sonra çizmelerini giymesi ve biraz kırıp dökmesi gerekiyor. çünkü bu sıkıntılarla dolu takımın, son düdük çalana kadar işine odaklanmaktan başka çaresi yok. çevirdiğimiz maçlarda gösterilen direnç ve kararlılık sekteye uğradığında devreye girecek balımız yok bizim.

    uyarı olarak alabilecekse bu maçı bu işle görevli olan herkes, ne ala. canları sağolsun.
    yok, galacticos olduk biz diye takılacaksak, o zaman devre arasında büyük operasyon başlıklarını görmeye başlarız. sakin olalım, işimize bakalım, kafamızı verelim. hallederiz herşeyi.
    ama kafasını veremeyecek olanlar var gibime geliyor, bu maçta canımı esas bu sıktı. yoksa nedir mağlubiyet, 3-4 tane yaşayacaktık zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın