• 156
    "şaka mı la bu?" denilesi maçtır. şansdı, çöpdü, hakem hatası vs. yoktur. hak ederek ankaragücü'nün 3-0 aldığı maçtır. mağlubiyetin sebebine bakılırsa; hazırlık maçı rahatlığında oynanan futbol, hücum organizasyonlarının başa buyrukluğu, servet ve canerdir....

    şöyle ki; aydın*, elano, arda, baros* gibi çok kuvvetli 4 ofansif oyuncu dururken her duran topun, her yapılan ortanın bir defans oyuncusu olan servet'e gönderilmesinin mantığını biri bana anlatsın? ulan bir insanda kalıp, boy olunca herşey bitiyor mu yani? defans oyuncususun lan sen! baros'un önünde ne işin var?

    caner ise boş yere yorulmuştur. bu adam kasımpaşa maçında da kötü idi. hem bir kere yeri sol bek değil. caner ofansif orta sahadır. lakin sık sık çıkarak da bunu belli etti zaten... yediğimiz gollerin ilkinde golcü servet'in(!) bölgesini kapamaya çalışan caner'in hatası sonucu, ikinci gol ise yine arkada kalan servet'in hatası sonucu yenmiştir. bu dakikadan sonra tv'yi kapattım 3. golü nasıl yedik görmedim. çok da umrumda değil açıkçası.

    bu arada arda'nın sol kanatta oynayamadığı da kabak gibi görüldüğü maçtır. elano ise yedek başlamalıdır.

    özetle bundan sonra; servet defansa çivilenip, arda sağ kanada alınıp sol kanatta kewell ile başlanırsa daha organize bir takım görebiliriz.

    bu arada sakatlıkların olduğuda göz önüne alındığında bir defans oyuncusu almak farz olmuştur....
App Store'dan indirin Google Play'den alın