• 154
    biraz gecen seneki kocaeli macina benzedi bu mac. o macta da galatasaray oyunun genelinde kontrolu elinde tutsa da oyunun kirilma noktalarinda sans hep kendi aleyhine islemis (servet'in sakatlanip takimin son 10 dakika 10 kisi oynamasi, baros'un penaltiyi kacirmasi vs.) ve galatasaray mental olarak coktugu icin goller ard arda gelmisti. tabii bir de hakemin tarafli yonetimi var. her ne kadar 3-0 yenildigimiz bir mactan sonra bunu konusmak komik olsa da bence nonda'nin pozisyonu penaltiydi. ama sonucta macin gidisatini etkileyecekti ve oyunun kirilma noktalarindan biri oldu o pozisyon. yine de takimdaki eksiklikleri gorebilmek icin hic hakemden bahsetmemek ve sadece takima bakmak lazim. ilk yarida ugur'un, ikinci yarida baros ve nonda'nin kacirdigi pozisyonlar sanssizlik olarak gorulebilir ama o kadar net pozisyonlari kacirirsan pek ala yenilirsin. sikayet etmeye hakkin yok. dahasi macin baslarinda pozisyonlar kactigi zaman sure ilerledikce takim telasa kapiliyor. oyle olunca da oyun butunlugu bozuluyor. mesela servet kendi gorevini birakip hucuma cikiyor, kurtarici olmaya calisiyor. mesela arda da bir pozisyonda pas vermek yerine sut cekmeyi tercih etti. arda demisken, bugun kotuydu. arada kotu maclar oynadigi oluyor ama bugun cok bencildi. beni dusunduren asil o.
    elimizdeki kadro bireysel olarak degerlendigimizde ligin en iyisi. ve takviye yapilmasina da bence gerek yok. sadece oyuncularin basit oynamasi, gereksiz calim atmamasi ve sahsi olmadan takim icin oynamasi saglanmali. o da teknik heyetin gorevi tabii ki. ayrica geriye dustugumuzde sakin olup oyun butunlugunun bozulmamasi da saglanmali. bir de bazi oyuncularin formlari o kadar kotu ki taninmayacak durumdalar: servet, mehmet topal gibi.
    tabii daha 27 hafta var. her ne kadar fb kazanirsa 4 puan onumuze gececek olsa da sonucta biz 9 puan fark attiklari zaman bile sampiyon olmustuk. o yuzden ben yine de umutlu olacagim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın