• 149
    en büyük sorunun defansta olduğunu bir kez daha gösterdi bu maç. azıcık cesaretli oynayıp üzerimize gelmeye kalkan takımlara karşı çok açık veriyoruz. rakip orta sahamızı geçtiği anda-ki bu çok da zor olmuyor- defansımızı da çok kolay geçip pozisyona giriyor. orta sahanın daha iyi pres yapması,ofansta topu daha iyi tutmaları lazım. yani rakibi defansımızla mümkün olduğunca az karşılaştırmamız lazım. rakibi orta sahada karşılamayı becerebilirsek bunun hücumumuza da katkısı çok olacaktır.
    ayrıca pas hatasını da çok yapıyoruz orta sahada. özellikle arda son haftalarda taraftarın hasan şaş özlemini gidermek için oynuyor sanki. ona sözüm "biz hasanı özlemedik ki arda, senin kendi güzel oyununu özlüyoruz,bırak bu hasan şaşlıkları". beş adamın arasına dalmalar filan yakışmıyor. son haftalarda takım hücumu çokca keita'ya bağlı kalmaya başlamıştı. onun yokluğu bugün çok etkiledi takımı. ama sadece keita'ya bağlı bir hücumun sonucu da bu maç gibi maçlar olur işte. oysa ilk haftalarda hiç de böyle değildik.
    yan toplardaki etkinliğimiz de düştü son maçlarda. sezon başı her maç gol bulurken, artık tehlike bile yaratamıyoruz. rakipler özel önlem mi alıyor (türk takımlarının böyle bir yeteneği olduğunu düşünmüyorum) yoksa biz mi kötü kullanır olduk, bir şey diyemeyeceğim.
    sezonun ilk yenilgisini farklı bir şekilde aldık ; kötü günler geçiriyoruz.yine de ümitlerimizi kırmasın diyorum.takım mutlaka düzelecektir. takımımıza ve teknik ekibmize güvenmeye devam edelim. daha iyi bir teknik ekip bulabileceğimizi hiç sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın