• 121
    burada yaş muhabbetinin vurgulanma sebebi kişilerin kimlik yaşından ziyade ruh yaşıdır. gerek icraate gerek ruh haline gerekse ruh yaşına bakıldığında divan kurulunun yetersiz olduğu belli. sadece divan kurulu da değil, genel kurul, yöneticiler vs vs özetle kulübün yönetiminde pay sahibi olanların yetersiz olduğu çok açık. daha önce söylendiği gibi burada ünal aysal'la yaşlı diye dalga geçildiğini gördünüz mü? 84 yaşında mı ne maraton bitiren bir teyze vardı ona hiç koşmasın bu ya çok yaşlı diyeni gördünüz mü? tamam divan kuruluna en erken girilen yaş bile yüksek ama(illa böyle kalacaksa) girecek üyelerin de bir şeyler yapabilecek meziyeti, gücü, enerjisi olması lazım. tekrar söylüyorum ünal aysal'ı eleştirirken hiç "ya bu adam yaşlı. enerjisi yok. kulübü yönetecek hali yok." lafının edildiğini gördünüz mü?

    adamlar divan kurulu toplantısında uyuyor mk adama rambo mu diyelim? yaşlı olmak gayet normal. hepimiz olacağız. ama sadece yaşlı diye de galatasaray divan kurulunda öylece takılamaz arkadaş. önemli olan orayı hak edip etmediğidir. yoldan geçen yaşlıya laf söyleniyor mu? hayır. neden sadece divan kurulundaki yaşlılara laf ediliyor? cevap gayet açık. bunu saygısızca görmek doğru değil. asıl bu adamların yaptıkları saygısızca.

    https://www.youtube.com/watch?v=siYmaFtB88E

    şuna bak mesela. lan şunu benim arkadaşım bu ciddiyetle söylesin ömür boyu futbol konuşmam. gelmiş bu adam galatasaray'ın yönetiminde pay sahibi oluyor. bu adamın işi görevi de bununla alakasızsa böyle çok bilmiş gibi konuşma yapıp ahkam kesmeyecek arkadaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın