• 120
    soslu duyarlılık tripleri atanlar ve zeka ölçen süper zekalar olayı dramatize hale getirip bikbik ede dursun, biri bana bu amcaların ne yaptığını anlatabilir mi ?
    yaşlarından bağımsız şekilde, kulübü ileriye götürecek yada fark yaratacak ne yapmışlar cidden merak ediyorum.
    yani yaşlarının getirdiği o bilgi birikimi kulüp hayrına neye aktarmışlar ve biz göremiyoruz bunca yıldır ?

    bak benzer yaşlardan örnekler vereceğim,

    mezvu ingiltere'de geçiyor, çevre ve emisyon oranları hakkında bir tartışmaydı sanırım bir kanun tasarısı üzerinde tartışılıyor amcamızın yaşı 60+ ama ortalığı kasıp kavuruyor, elinde ki araştırma sonuçlarını gösteriyor ne göstermesi bildiğin adamların gözüne sokacak öyle sağlam gelmiş bir adım ötesi milli mücadeleye girer. lan nedir bu mevzu diye biraz daha dinledim amcam dingiltere'de kademeli olarak 20 sene sonra yürürlüğe geçmesi planlanan bir yasa için mücadele ediyor bak amcamızın yaşı minimum 60 ve kişisel olarak görüp görmeyeceği belli olmayan bir yasa için "ülkesine zararı olacağı" gerekçesiyle 20 yaşındakilere taş çıkaracak işler yapıyor. bu amcaya yaşlısın diyen var mı ? yok !

    gidelim diğer kıta'ya başkanlık yarışı veren donald trump 70 rakibi 68 yaşında dünyanın sahibi olan ülkeyi yönetecek bak bu ikisinden biri, yaşlı diyen var mı ? umursayan var mı ?

    dönelim bize ünal aysal bize başkan olduğunda 70 yaşındaydı,
    daha sayalım mı ?

    bıuraya gelip boş duyarlılık tripleri yapıp kafa ütülemeyin artık şahsen bu insanların yaşları ile ilgili en ufak bir problemim yok, sorumu tekrar ediyorum biri bana bu divan kurulunun şu kulüp için vazgeçilmez ve eleştirilemez olmasının nedenini açıklayabilir mi ?

    divan dediğin yere girebilmek için tek koşul ne ? kulüp üyesi olmak ve x bir yaştan fazla olmak mı ?
    burada ki konuşmaları üşenmeyip linkler halinde koyayım dedim zamanıma yazık diyerek vazgeçtim, kalamışta çayların pahalı olmasından dem vuran insnaları eleştirirm ben kardeşim kimse kusura bakmasın.

    bir zamanlar cidden çok faydalı bir yer olabilir, içerisinde çok değerli insanlar da olabilir ama son 15 senede çizdiği görüntü olumlu değil ve bunda bizim suçumuz yok kusura bakmasınlar,
    tıpkı insanlar gibi kurumlarda saygınlıklarını icraat ve duruşları ile kendileri kazanır yada kaybeder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın