resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 2653
    çok takılmıyorum bu duruma. fakat taraftarın yeteri kadar bilgilendirilmediği görüşündeyim. podolski sakatlanalı 6 hafta oldu daha takımla çalışmaya bile başlamadı. muhtemelen 1-2 hafta sonra başlayacak. bu da demektir ki 2 ay kadar sakatlık geçirmiş olacak. arkadaş noldu bu adamın bacağı mı koptu ya? bir kaç hafta denmişti, kimse ne olduğunu bilmiyor.

    benim tahminimce, avrupa şampiyonası falan derken tatil yapamadı. biraz da ağırdan alarak hem tatil, hem tedavi şeklinde geçiyor bu süreç. belli ki kulübün de bilgisi dahilinde. yoksa öyle kafasına göre takılamaz.

    sakat futbolcunun eve hapsolmasına karşıyım. tedavisini iyi bir şekilde olduğu sürece, fit durumda döndüğü sürece isterse dünyayı dolaşsın. bunu yapabildiği sürece diyorum ama. çünkü, muhtemelen 3 hafta sonra falan oynayacak ve o zaman böyle boktan, bitik bir görüntü çizerse o zaman işte "almanya'da sürttü, sakatlık falan hikayeymiş" denilecek.

    kendisinin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. hazır ve fit bir şekilde döneceğine inanıyorum. keşke kulüp de bi açıklasa da bu adamın tam olarak neyi var, tedavisi nerede ve nasıl devam ediyor, tedavi süreci ne kadar sürecek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın