resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2271
    bu arkadaş sağ kanatta oynayamıyor. şutu yok içe kateden sol kanat oyuncusu. tamamen yaratılışına karşı çıkan bi futbolcu tipi. rotasyonda değerlendirilir mi? bal gibi. ilk on bir futbolcusu mu? asla.

    rotasyon demişken şimdi ziraat kupasında oynatsan küser, beğenmez. maçı iki farklı önde götürüyorsun hadi boş alan bulduk fırsattan istifade 3ü atalım desen isteksiz oynar. kendisini yıldız sanan bi deniz yıldızı, güzelim benim. cidden bi volkan şen bi de bu. gerçekten yetenekli değiller dersen valla ayıp, aksini söylersen daha da ayıp. işin işinden çıkamadığım durumlarda üstünü çizerim. ingilizce öğrenirken okuduğum hikayede bilmediğim kelimeler olursa o cümleyi de anlamayayım canım derdim. önemli olan bütünü yakalamak değil mi? belki değil bilemem.

    yani şimdi yöntemleri tartışmak bana göre değil kimisi yoğurdu çatalla yer kimisi kaşıkla kimisi de yalayarak banane. rotasyon oyuncusu olur dedim ama ilk on birde görmeyeyim dedim. kulübede görmesem de olur. 18de çıkıp oyuna girmese de olur. volkan şen benim takımımda oynasa attığı bir gole dahi sevinmem. bazı futbolcular böyledir yani benim gözümde. ağzıyla değil götüyle kuş tutsa kanadı dışarda derim yine beğenmem.

    yeni bi umut bulut vakası olmadan yavaş yavaş kendisini de üzmeden artık yolun sonu sezonu olduğu hissettirilmesi gerek kendisine. o potansiyel de görüyorum. ayrıldıktan sonra ne kadar sır, söylenmeyecek söz varsa söyler gibi. aman diyeyim bunu düşünmek benim ayıbım olsun. kimseye şahsi olarak nefret beslemiyorum karakter olarak -yiğit gökoğlan hariç-. aman diyeyim yasincim aman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın