• 3
    oh dear riekerink bey!

    sana olan taraftar desteği çok ama çok arttı ve artmaya da devam edecek. medyada yer alan üç-dört dinazorus'un kasten aleyhte yazdıklarından etkilenmeyeceğini umuyorum.

    transfer konusunda %99 isabet kaydettiğini görüyoruz. gönderdiğin çöpler nedeniyle de sana müteşekkiriz.

    atnb bruma'ya kaydettirdiğin aşama için de sonsuz teşekkür. umarım ki onu dünya futbol dünyasına bir yıldız olarak sunarsın. tıpkı sneijder gibi.

    birçok medya mensubu, bruma'nın ispanya'da aşama kaydettiğini düşünüyor. ancak bence bu doğru değil. çünkü bruma'ya r.sociedad'da çok şans ve de süre verilmedi. bruma'ya level atlatan kişi kesinlikle jor'dur. çünkü ondaki yeteneği gördü ve satılmasına karşı çıkarak onu bütün hazırlık dönemince işledi. bütün maçlarda şans verdi ve güven kazandırdı. bu sayededir ki sezon başında 4 m € teklif alan bruma, transferin son günlerinde 17 m €'yu gördü.

    şimdi senden taraftarlar olarak bir şey daha rica ediyoruz.

    asıl hedefin, takımın koşu mesafesini maç başına 110-115 km'ye çıkarmak olsun. çünkü teknik, yetenek ve kalitemiz yeterli. bir de koşu mesafemiz yükselirse tadından yenmez bir takım oluruz.

    koşu mesafesi yükselince takımın hızı ve pres gücü de artacaktır ki o zaman rakipler maçı bırakıp bizi izlemek zorunda kalacaktır.:)

    bir de küçük bir rica; lütfen 3. değişikliği ihmal etme. 3. değişikliğini genellikle gelecek vadeden gençlerden yana kullanmanı isterim. onların maç havasını, maç ritmini ve coşkuyu hissetmesi gelişimleri açısından önemlidir ki bunu en iyi sen bilirsin.

    dürüst ve dirayetli tavırların bize güç veriyor. bütün gücümüzle arkandayız. yolun açık, başarın daim, zaferlerin bizim olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın