resim
Nigel de Jong
Görev:Sportif Direktör
Takım:Hollanda
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 435
    bu adam kayseri maçında kötü pas yaptı diyen gitsin dama falan seyretsin. bisiklet falan karışık sporlar çünkü onda da anlayamaz gördüğünü. selcuk' un 3 senedir yapamadığı pası 40 dakikada yaptı adam. topu aldı, eveleyip gevelemeden sağa verdi, sola verdi, ters top attı.

    girin youtube, pirlo' nun bir maçını 90 dk. izleyin bakalım pirlo her topu ileri mi oynuyor. bir oyuncu elbette sağa sola pas yapacak ilerde boş adam yoksa ama selçuk isimli hayalet bunu bile beceremiyor. topa 5 kez dokunmadan pas veremiyor. ama de jong, oyuna girer girmez top orta sahada daha hızlı dönmeye başladı. bir takımın pozisyon bulamamasini tek oyuncuya zaten baglayamazsin. ben selçuk kötü o yüzden kötüyüz diyemem ama selçuk bireysel olarak kötü. çok ağır düşünüyor, ağır oynuyor, ağır kalıyor ve risk alamıyor. selçuk çıktı jong girdi tolga falan şut imkanı buldu. cunku top hizli dondu bos alan bulunabildi. sneijder bile 2. yarida daha iyiydi ki sezon başından beri kötü oynayan bir sneijder var. o bile selçuk çıkınca daha iyi göründü.

    jong bir melo değil ama olmasına gerek de yok. 40 dakikada verdikleriyke kendi bölgesi için bu ligde yeterli bir oyuncu izlenimi bıraktı. gerisi diğer bölge oyuncularının ve hocanın meselesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın