• 184
    bu slogana destek verdiğimiz zaman "gereksiz bir istek" "tam bir komedi" "ne gerek var" gibi tepkiler veren arkadaşlar vardı. daha önce söylediklerim hala geçerli olmakla beraber, çok kısa bir hatırlatma yapıp gideceğim.

    mete kalkavan denen adam 13 nisan 2016 galatasaray fenerbahçe maçı'nı yönetmiş, yardımcısı podolski'nin golünü yemiş. bir ay sonra beşiktaş'la oynadığımız maçı yönetmiş, tosic'in bizim oyuncuları kafakola alıp tehdit etmesine hiçbir yaptırım uygulamamış. ondan sonra türkiye kupası finalinde fener'i, süper kupa'da beşiktaş'ı yendiğimiz maçı da yönetmiş. en sonunda bugünkü kayserispor maçını da yöneterek seriyi tamamlamış.

    yaklaşık altı aydır oynadığımız her derbiye bu adam veriliyor. adam iyi bir hakem değil, bunu herkes görüyor, biliyor ama mhk bizim maçlara bu arkadaşı vermekten vazgeçmiyor. bu hafta itibariyle derbilerle de yetinmeyip normal maçlara da veriyor, mete kalkavan da bize ofsayttan gol yedirip rakibin bütün sertliklerine müsamaha göstererek bize yine puan kaybettiriyor.

    şimdi, senin rakibin aziz yıldırım denen tarifi imkansız varlıksa sen maçlarına hangi hakemin atanacağına müdahale etmek zorundasın. her önemli maçına bir tane adamı verip sana puan kaybettiriyorlarsa sen bunu engelleyeceksin. "bu fair play'e uymaz, biz hakem atamalarına karışamayız" dersen sezon sonunda malı götürürler, sen de arkalarından bakarsın.

    galatasaray yönetimi mete kalkavan denen adamın maçlarına verilmesini engellemek zorundadır. lamı cimi yok bunun. altı aydır bu sorunu çözemeyen, zavallı bir adamın her maçımıza verilmesini engelleyemeyen bir yönetimimiz var. eğer bir sonraki derbiye de mete kalkavan verilirse, niçin "yönetim istifa" dediğimizi geç de olsa anlarsınız.

    umarım o herifi bir daha bizim maçlara vermezler de biz boşu boşuna yaygaracılık yapmış oluruz. ama tam tersinin olma ihtimali de -maalesef- gayet mümkün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın