resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 11663
    euro 2004'ten beri uluslararasi arenalarda boy gosteren *, ajax'ta adini duyurmaya baslayan, ve hollanda milli takiminin bayrak adamligini jenerasyonundan robben, van der vaart, ve rvp ile beraber ustlenmis dunya klasinda ust duzey bir oyuncu. robben'in son donemde sıkca yasadigi sakatliklar ve rvp ile van der vaart'in artik ölmüş aglayani yok modunda oyna(ya)mamalari ile sneijder bu ara bayrak adamligi neredeyse tek basina devralmis, milli takimda depay'li bruno-martins indi'li jenerasyona abilik yapmaktadir.

    burada gecen terimspor'lu bir arkadas sergen'in gobekli halinin bile kendisini donunda sallayacagini iddia ederek sozlukteki stand-upcilar grubuna* selam cakmis olmali zira bunu cidden dusunuyorsa arkadasa "doktorlar kendi haline birakin dedi" teshisini koymak gerek. tabi arkadasin da haberi yoktur belki ama acsin sirf euro 2008'de fransa'ya attigi golu izlesin. sadece bu golu izlesin yeter. inter'de, real'de attiklarini saymadim bile bak.

    soz konusu o gol (1:05'ten itibaren):

    https://www.youtube.com/watch?v=wtO3DNsImy8

    yoksa yemisim "raket gibi sol ayagi ve teknigi" eger siirtlerde, istanbulspor'larda surunup lucescu donemine kadar (yas gelince 30a) adam akilli dise dokunacak birsey yapamamayi.

    sergen'in donunda salladigi adamin seksi fotograflari icin tiklayiniz:

    http://s1.lemde.fr/...ndial-de-la-fifa.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın