• 19
    yeni sezona merhaba sözlük.

    yine takımın yarısından fazlası gönderilip yarısından fazlası alınan aydın ekibinde, bu yıl değişik bir kadro var. yıllardır kanat oyuncuları ile maç kazanmasını bilen takım, geçen yılki tüm kanat oyuncularını ya sattı, ya gönderdi. onların yerine ise daha mücadeleci topçular geldi. özetlemeye başlayalım.

    kalede geçen yılki aynı kaleciler var. ulaş ve evren lig için yeterli iki isim.

    defansta erdi bakırcı, sol bekte, gaziantepsor çıkışlı süleyman özdamar ve karşıyaka çıkışlı saffet yazar iki iyi transfer oldu. bunları stoperde imail hacıhafızoğlu yedekleyecektir. sağ bekte ise göztepeden isa akgöül var. bu defans hattı heyecan verici gibime geliyor. ahmet kesim ve bayram çetin ikilisinden sonra defans göbeği çok zayıftı, umarım bu yıl biraz daha sert olabilir.

    orta sahaya gelince, galatasaraydan oğuzhan kayar ve tuzlaspordan samet kartal geldi, iki iyi müdahele oldu. oğuzhan'ın aydınlı olduğunu ve tembellik huyu olduğunu söylemiştim, serbest düşüşe başladı. takımın katili seçkin getbay gittikten sonra orta saha için yorum yapmak gerekirse, en azından topu alıp şov peşinde olan ve hep zarar veren duran top beceriksizinden arındırılmış, daha mücadeleci bir orta saha diyebilirim.

    forvet hattında, şehmus özerin kardeşi nezir özer ve bombacı haluk, haluk türkeri ile takviyeler yapıldı. 97'li canberk de onları yedekleyecektir.

    teknik direktör, şenol güneş'in kardeşi bahattin güneş. devre arası beşiktaş'tan yapılacak bir iki isim kiralanmasıyla takım play off zorlayabilir. ilk hafta ankaragücü deplasmanda oynayacak aydınspor 1923, rakibinin cezası nedeniyle afyon'a gidecek, tek kardeş takım afyon'un stadında, güzel bir taraftar desteğiyle istediğini alabilir.

    ilk maçına ver çifte şans, al 1.60 üstü oran. benden bu kadar. cagaman caga aydın'dan bildirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın