• 2562
    en önemli hücum gücü olan caner ve gökhan'ı kaybettiler. bu ikilinin yerini yetenek olarak doldurabilirsiniz -bence dolduramadılar- ama oyuna ağırlık koyma, takımın benimsemesi gibi konularda bence zor. özellikle caner resmen fenerbahçe'nin hücum silahı gibi bir şeydi. kadıköy'de onun ortaları sayesinde rakipleri boğma konusunda sıkıntı çekmiyorlardı ama bu yıl gördük ki kayseri'ye karşı bile ağırlık koyamadılar.
    bana kalırsa en önemli darbeyi buradan yediler.

    stoper bölgesinde kjaer ve skrtel iyi ama yedekleri yok. neustader şimdiden patladı gibi görünüyor. kalede ise iyice kovaya dönen volkan var. sanki her maç zorla sahaya çıkartılıyormuş gibi bir görüntüsü var.

    orta sahaları en zayıf bölgeleri zaten. topla hiçbir şey yapamayan ozan,topal ve josef var. bir de salih var. diğerleri zaten yaratıcılıktan çok uzak ama salih de bence abartıldığı kadar bir oyuncu değil. hele de bütün sezonu kaldıracak bir oyuncu hiç değil.

    hücum hattına gelince; volkan,alper,lens,stoch,emenike,sow,rvp,fernandao. 4-3-3 oynatacağı konuşuluyor dick'in. burada gördüğümüz neredeyse bütün adamlar sıkıntılı adamlar diyebiliriz. sıkıntılı derken yedekte durmayı sorun edecek adamlar. 3 tanesini oynatacaksın burdan ve 5 tanesini yedek bırakacaksın öyle mi ? hem de bu kadar kişiden doğru 3'lüyü bulmak ayrı mesele, hepsinin tam bir istikrarsızlık abidesi olması ayrı mesele. 2 maçta da 1 puanla başladığı düşünülürse işleri çok zor.

    umarım tahmin ettiğim gibi olur ve işkence gibi bir sezonla yine hüsrana uğrarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın