resim
Nigel de Jong
Görev:Sportif Direktör
Takım:Hollanda
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 291
    kendisine neden burun kıvrıldığını anlayamadığım topçudur efendim.

    transfer sezonu başından beri bu bölgeye tecrübeli bir adam arandı. riekerink bey'in görüşünün bu yönde olduğunu tahmin ediyorum zira muhtemel ilk 11'de carole, linnes (cavanda), serdar (denayer), bruma, sinan ve hatta tolga gibi çok sayıda 25 yaş ve altı topçu var.

    klopp lucas'ı vermedi, yönetim tiote'yi istanbul'a kadar getirdi herif sakat çıktı, bir diarra olayı var ki senede 2 m euro kazanırken üç senede bize 25 m euroya mal olacaktı; allah korudu.

    gelelim de jong hakkındaki fikrime. de jong form grafiği uyarınca muhtemelen selçuk'u kesecek. 62 kere topla buluşuyor; bunların 50 tanesinde yan pas geri pas yapıyor. ikili mücadele desen zayıf, savunmada gölge koşular yaparak "force" ile atak engellemeye çalışıyor. demek ki ne ofansif ne de defansif olarak başarılamayacak işler yapmıyor. bu durumda soru şu oluyor: de jong - tolga mı yoksa selçuk - tolga mı?

    elbette gönül yaya toure dahi ister ama en iyi, her programda övülen defansif orta sahası atiba hutchinson olan bir ülkede, atiba'dan 1.5 yaş genç de jong'a buun kıvırmak pek doğru değil
App Store'dan indirin Google Play'den alın