resim
Nigel de Jong
Görev:Sportif Direktör
Takım:Hollanda
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 217
    şu anda son 10 yılın en iyi galatasaray kadrosundan bir adet ujfalusi reyiz, bir adet de dos3 uzaklığındayız. evet ben dos'u defansif orta saha olarak değil, canımız ciğerimiz dos3 olarak kullanacağım. defansif orta saha dediğimiz cdm'dir, dos ise bir cdm'den daha fazlasıdır.

    cdm konusunda yönetime kızamıyorum. belli ki riekerink bey ile dirsek temasında kalarak , doğru işi yapmaya çalıştılar. lucas leiva'da klopp engeli çıktı, kelepir ve iş görür dediğimiz tiote sakat çıktı. lassana diarra gibi bir adamla ilgilenildi; takıma sınıf atlatacağı doğru. öte yandan takımın en çok kazananı olacak diarra'nın maliyeti 20 m euroya çıktı arkadaşlar. bu 20 m euro'nun 14-15 m eurosunun vergisi de olacak. eğer 3.000 tl bandında maaş alıp ferrari kullanmıyorsanız (babanız aldıysa ayrı) "abi diarra kesin alınmalı" diyemeyiz; çünkü lass, konuşulan maliyetler çerçevesinde karşılayamayacağımız bir lüks.

    bu şartlar altında senelerce avrupa'da üst düzey futbol oynamış, orta sahaya sertlik kazandıracak de jong ile ilgili dedikodular çıktı. yönetim denenecek adamları denedi, bu konuda "çalışmadılar" diyemeyiz. dursun'un bile hakkını vermek lazım. son güne geldik ve takımın kırılganlığını alacak bir transfer halen şart. açıkçası 2.5-3 m euro bandında senelik ücret versek, veya donk vb. adamların satılabileceği ve lig olarak da önümüzü görebileceğimiz ocal ayına kadar kiralansa bence en iyi transfer olur. ondan sonra ligin, takımın durumuna bakılarak daha net transfer konuşabilir, belki, eğer var ise de jong'u 6 mart'a kadar ikna edip 2 ay başımızın çaresine bakıp mayıs ayında sözleşmesi biten bir dmc kadromuza katabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın