2008-09 Türkiye Basketbol Süper Ligi 2.Hafta Maçı
17:00 Ayhan Şahenk Spor Salonu
92 - 68
  • 11
    tarih ve saat olarak çok uygun olmasına rağmen dün gece alkolü fazla kaçırdığımdan maça gidemedim. taraftarın salonu ağzına kadar doldurmayacağının bilincindeydim. maalesef derbi maçları hariç o atmosferi basketbolda yakalayamıyoruz. gene de maça gelen seyirci sayısından hoşnut olmamız gerekiyor. salonunun yarısını dolduran seyircimizin maçı tiyatro havasında izlemesi biraz canımı sıksa da biz maçta olmayanların onları eleştirme hakkımız yok en azından maça gittiler.

    galatasarayımız gösterdi ki inanılmaz patlayıcı bir hücum takımı olma yolunda ilerliyor. bugünkü maçta öne çıkan oyuncular antonio graves, milan gurovic ve cemal nalga oldu diyebiliriz. marshall strickland hala kendini bulabilmiş değil bu nedenle cüneyt erden'e maç boyu çok iş düşüyor ki sanırım yeni transfer edilen bu guard galatasaray'ın en zayıf halkası durumunda. maç boyu murat kaya hiç dakika almadı yanılmıyorsam. onun da form tutması cüneyt'in yükünü hafifletecektir.

    maç bu denli farklı bitmiş olmasına rağmen antalya ekibi dirençli bir takım. son periyodda adeta kendi iplerini kendileri çektiler. farkı bir ara tek hanelere indirmelerine rağmen bir an önce yakalamak adına 3 sayılık atışlara sarıldılar ve dönüşünde basit basketler yediler. başlarında büyük kaptan orhun ene'nin olduğu bu güney ekibinin ligde ve avrupa da başarılı olmasını isterim. muhtemelen bu sene de play-off yaparlar zaten.

    edit: murat kaya sakatlığı nedeniyle 1 ay sahalardan uzak kalacakmış bu nedenle maç kadrosunda değilmiş reventon'a teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın