• 137
    sol frame'de her türlü kalması gereken başlık...

    bizim "yönetim istifa" deme sebebimiz sadece belli konulardaki memnuniyetsizliğimiz değil ki? kökeninde çok fazla temel ve sebep olan, fahiş yöneticilik zafiyetlerinin adres gösterildiği bir haykırıştan bahsediyoruz.

    futbol takımının çok çok kötü bir lig maratonu çıkardığı, bu esnada transfer skandallarına imza attığı bir dönemin akabinde uefa'dan ffp cezası alıp üzerine bir de bilançoda zarar etmeye devam eden yapı, diz boyu vizyonsuzluk emareleri, marka değerine gölge düşüren faaliyetler, tamamlanamayan projeler...

    saymakla bitmeyecek sebep var ortada.

    bir transfer döneminde levent nazifoğlu'nun kişisel çabalarıyla eli yüzü düzgün olarak nitelendirilebilecek birkaç transfer hamlesi için (ki bunların da akıbeti henüz belli değil, sadece umuyoruz) mevcut dursun özbek yönetiminin aklandığını ya da arkasında durulması gerektiğini düşünmek çok çok basite kaçmak olur diye düşünüyorum.

    otel, riva, stadyum vs. gibi konulara hiç girmedim bakınız dikkat ederseniz.
    forma, sponsorluk anlaşmaları, 4. yıldız şampiyonluk seromonisi faciaları da katılmış değil iddiama.
    hele hele transfer yaparken "gelene 2 milyon gidene 2 milyon" faslını da hiç mi hiç katmadım.

    edit: unutmuşum; medyada galatasaray'ın haklarını koruma hususunda bu kadar başarısız bir yönetimimiz daha olmamıştı. ortalığı velvereye verin demiyoruz, ancak en son ntvspor faciasına bile sadece akreditasyon iptali ve kulüp sitesinden açıklama yapmakla yetinmeleri bile yeterli sebep.
App Store'dan indirin Google Play'den alın