resim
Cheik Ismael Tioté
Mevki:Önlibero
Doğum:21.06.1986
Ölüm:05.06.2017 (30)
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 204
    sakatlık durumu ne bilmiyorum ama rakamlar çok makul. sakatlık riski varsa sözleşmesine 3 aydan uzun sakatlık durumunda tek taraflı fesih maddesi falan koyabiliriz.

    ben tiote aradığımız tarzda oyuncu değil diyen taraftarları anlamıyorum. sanırsın elimizde mehmet topal, josef, neustadter, ozan tufan ve salih uçan var da biz tiote'yi alıyoruz.

    arkadaşım takımda yeri geldiğinde stoperi 3 leyecek, orta sahaya sertlik ve tempo koyacak agresif ve tempolu 1 tane bile orta sahamız yok. takım defansif orta saha diye bas bas bağırıyor. herkes pasör herkes oyun kurucu mk takımında. hala bize top kapan değil pas yapan adam lazımmış. biz 4-4-2 yada 4-3-3 oynamıyoruz ki. 4-2-3-1 oynuyoruz. elimizde sneijder gibi bi adam var. yedeği josue. arkasında oynayan oyunculardna minimum biri pasör oluyor. bize sneijder için de mücadele edecek arkasını toplayacak adam lazı ki sneijder tüm enerjisini ofansa ayırabilsin. sneijder'in yerine oyun kuracak, bruma'ya, eren'e podolski'ye top atacak adam değil. yok bunları da ön libero yapsın diyorsanız o zaman sneijder'e neden yıllık 5.5 milyon euro gibi pornografik bir para ödüyoruz diye sorarım. tiote tam aradığımız stilde bir oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın