resim
Lassana Diarra
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:39
Boy:1.73
Uyruk:Fransa
  • 765
    başka bir entry'de kendisi hakkında değerlendirme yapmıştım dolayısıyla şunu söyleyeceğim; olur da tiote gerçekten ifade edildiği gibi 1.5 bonservis +1.5 maaş ile alınırsa, kendisi alınmadı diye tatava yapmam. denayer ve muhtemelen kiralanacak bir forvet ile diarra da olsa tiote de olsa şampiyonluk şansımız aynı. evet diarra belki top ile 3 kat daha etkili bir adam ama 1.5 m maaş + 1.5 bonservis nerede 5 m ceza bedeli artı yıllık 4.5 m euro nerede.

    özetle; tiote'nin konuşulan ekonomik koşullarda gelme ihtimali varsa kendisinden vazgeçebileceğimiz, hatta ekonomik olarak vazgeçmemiz gereken topçu. çok iyi futbolcu ama özellikle avrupa'da olmadığımız bu sene için bize fazla lüks.

    peşin edit: bu sene tiote alınır, devre arasında donk quakerboy'un da ifade ettiği gibi çin'e itelenir, sene sonunda hamit ve sabri ile sözleşme uzatılmaz ise takım gücünden hiçbir şey kaybetmezken yıllık yaklaşık (1.4+1.5+1.6) 4.5 m euro gibi bir maliyetten kurtulacak ve bir miktar bonservis bedeli kazanacak (en az 3-4 alınır donk'tan). hal böyle olunca tiote ile avrupa'ya katılma şansı yakalamamız durumunda orta sahada tolga-selçuk-tiote olacak. işte o kadroya, elden çıkan çöplerin yerine gelirse de olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın