resim
Lionel Jules Carole
Takım:Kayserispor
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 1052
    2011'de düzenlenen, u20 dünya şampiyonasında; antoine griezmann, alexandre lacazette, francis coquelin gibi world class oyuncularla birlikte, genelde yedek kalsa da aynı kadroda yer almış futbolcu. hatta kadro da bursa'da iken burada ''son vuruşu yok yeaa'' diye burun kıvrılan cedric bakambu'da var. neyse kendisine dönecek olursak; yani adam belli bir seviyeye çıkmış ama devamı gelmemiş. bu dönemde zaten benfica'nın kendisinden umudu kesip, troyes'a gönderdiği dönem.

    muhtemelen gönderilme nedeni aşırı savruk olmasıdır. yoksa geçen yıl poldi karşısında ezim ezim ezilen benfica sol bekinden pek bir eksisi yok. hatta arena'da ki maçta, poldi'nin gol olan pozisyonunda muhtemelen kendisi poldi'yi yakalardı. en azından rahat vurdurmazdı. ama bu savrukluk sorununu yavaş yavaş yavaş atlatıyor gibi. tamam hatalar yapıyor ama geçen yıla oranla daha az.

    transferi bize scout işinin ne kadar olumlu sonuçlara yol açtığının en güzel örneklerinden biridir. diarra gibi, kanıtlayacak bir şeyi kalmamış, türkiye yi şampiyonlar ligine katılımı olan katar gibi görmeyen gibi futbolcular bizim geleceğimizi kurtarır.

    bakın başlığında 30+ fiyata okutalım diyenler var. diğer tarafta niye satıyoruz kardeşim'22321!!! diyor. böyle şeyler tartışalım birader... diarra'yı alıp şunu yapalım diyen var mı mesela ? en fazla 2 senemizi kurtarır. ondan sonra bir tarafımıza sokarız artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın